Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Ümit Özdağ’dan Gazianteplilere teşekkür

İYİ Parti Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, 25 ve 26. dönem Milletvekili olarak kendisini seçerek TBMM’ye gönderen Gazianteplilere teşekkür ederek, “ Gerek adaylığım ve gerekse de vekilliğim süresince destek veren, gönül veren ve yardımlarını....

Ümit Özdağ’dan Gazianteplilere teşekkür
10 Ağustos 2018 MyGaziantep

İYİ Parti Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, 25 ve 26. dönem Milletvekili olarak kendisini seçerek TBMM’ye gönderen Gazianteplilere teşekkür ederek, “ Gerek adaylığım ve gerekse de vekilliğim süresince destek veren, gönül veren ve yardımlarını esirgemeyen bütün hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.

27. dönemde İstanbul’dan Milletvekili seçilmesi dolayısıyla memleketi Gaziantep’i bu dönemde TBMM’de doğrudan temsil edemeyeceğini ifade eden Özdağ,” 27. Dönemde İstanbul milletvekili seçilmem hasebiyle, 25. ve 26. dönemde şerefle temsil ettiğim memleketim Gaziantep'i bu dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde doğrudan temsil edemeyeceğim.

Ancak, parçası olmaktan onur duyduğum; Karayılan'ın, Şahinbey'in ve nice kahramanların kenti olan, milli müdafaanın vücut bulduğu bu kent ve ahalisi için bir hemşeriniz olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde elimden geleni yapacağım. Adaylığım ve vekilliğim süresince destek veren, gönül veren ve yardımlarını esirgemeyen bütün hemşerilerime teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz