Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

NTO Başkanlarından Ramazan Bayramı mesajı

Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

NTO Başkanlarından Ramazan Bayramı mesajı
19 Nisan 2023 MyGaziantep

NTO Başkanları Karabacak ve Özyurt yayımladıkları mesajda, “Deprem felaketinin burukluğu içerisinde bir Ramazan ayını daha geride bırakıyoruz.” dediler.

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileyen NTO Başkanları Karabacak ve Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Asrın felaketini yaşadığımız bu mübarek günlerde milletçe kenetlenerek dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma duygularını bir ay boyunca yaşayarak bayrama ulaşmış bulunuyoruz. Nefislerine oruç tutturan insanlar, sabır imtihanını vererek manevi sorumluluktan kurtulmanın sevincini Ramazan Bayramı’nda yaşama imkânına kavuşacaklardır. Bayramlarımız, ortak inancın, tarihin ve medeniyetin sosyal hafızada yeniden canlandığı sevinç ve neşe günleri olan ve çeşitli sebeplerle ayrı düşen kalplerin tekrar buluştuğu barış ve sevinç zamanlarıdır. Kardeşlik şuurumuzun ve birbirimize muhabbetimizin toplumsal boyutta doruğa ulaştığı huzur günleridir. Maalesef deprem felaketinin burukluğu içerisinde geçireceğimiz bu bayram atmosferini toplumumuzun tüm kesimlerinde hissedilebilmesi için hastalarımızı, yaşlılarımızı ve aile büyüklerimizi ziyaret ederek gönüllerini almalı, çocuklarımızı sevindirmeli ve mutluluklarına ortak olmalıyız. Bayramları birlik beraberliğimizi pekiştirmenin ve gönülden gönüle köprüler kurmanın imkânı olarak görmeliyiz. Bayram ile birlikte ülkemizde ve İslam aleminde yeni bir sürecin başlamasına, tüm dünyada gözyaşı, kan ve şiddetin durmasına, tüm İslam âleminin sağlık, barış, birlik ve huzuruna vesile olmasını diliyor, üyelerimizin, Nizip’li hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyoruz. Ayrıca geleneksel bayramlaşma törenimizi bu bayramda devam ettireceğiz. Bayramın ikinci günü saat 11.00-13.00 arasında Nizip Ticaret Odası’nda düzenlenecek olan bayramlaşma törenimize tüm NTO üyelerinin ve Nizip’li hemşerilerimizin katılımını bekliyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz