Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

İMO Gaziantep Şube Danışma Kurulu Toplandı

İMO Gaziantep Şube Danışma Kurulu Toplandı
6 Haziran 2022 MyGaziantep

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Danışma Kurulu, Korkut Küçükcan Konferans Salonu'nda toplandı. İlk kez gerçekleştirilen toplantıda İMO Gaziantep Şubesi'nin 15.Dönem çalışma programı taslağı üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Şubat ayında göreve gelen İMO Gaziantep Şubesi'nin yönetim kurulu, 3,5 aylık kısa süre içerisinde işsiz mühendislere, kadınlara ve üyelerin geneline yönelik önemli etkinlikler gerçekleştirdi. Meslek içi eğitimlere büyük önem veren ve kent gündemini yakından takip eden İMO Gaziantep Şube Yönetim Kurulu, Danışma Kurulu'nu da ilk kez toplayarak üyelerinin takdirini kazandı.

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi'nin ilk kez toplanan Danışma Kurulu Toplantısında divan başkanlığına önceki dönem şube başkanlarından M. Beyhan Ölçer, başkan yardımcılığını da yine eski şube başkanlarından Metehan Gündüz, divan yazmanlığına ise H. Sinan Köksüzer seçildi.

Büyük ilgi gören İMO Gaziantep Şubesi Danışma Kurulu'nun ilk toplantısına, geçmiş dönemlerde İMO Gaziantep Şubesi'nin yönetim kurulunda görev alan yöneticiler katıldı. İMO Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, göreve gelirken "Birlikte üretme ve birlikte Yönetme " ilkesi ile yola çıktıklarını, bu anlamda da Danışma Kurulu'nu toplamaya karar verdiklerini belirterek şöyle dedi:

"Şubemizde ilk kez danışma kurulunu toplamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu göreve talip olurken Odamızı birlikte yöneteceğimize, üyelerimizin görüş ve önerilerini dikkate alacağımıza söz vermiştir. Bu doğrultuda oluşturduğumuz Danışma Kurulumuzun çalışmalarını çok önemsiyoruz. 2 yıllık dönemimiz boyunca en az 4 kez Danışma Kurulumuzu toplayarak, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü için fikir alışverişinde bulunacağız."dedi.

Ülkenin ve meslektaşlarımızın içinde bulunduğu bu zorlu koşulları aşabilmenin tek yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğine vurgu yaptı. Başkan Burkay Güçyetmez, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

"Toplumun genelinde olduğu gibi biz inşaat mühendisleri de ekonomik ve sosyal sorunların büyük ölçüde arttığı bir dönemden geçiyoruz. Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın yaşadığı sorunlar, ülkenin ve halkın sorunlarından ayırt edilemez. Sorunlarımızın dağ gibi büyüdüğü bir ortamda birlik ve beraberliğimizi çok önemsiyoruz. Geçmişte Odamızda görev alan yöneticilerin ve üyelerimizin öneri ve fikirleri bizler için çok değerlidir. Her zaman üyelerimizin yanında olmaya ve istişareye önem vereceğiz."

İMO Gaziantep Şubesinin Danışma Kurulu'nun ilk toplantısında, İMO Yönetim Kurulu'nun 15. dönemde planladığı çalışma programı taslağı değerlendirildi. Toplantıya katılan inşaat mühendisleri, mesleğin ve meslektaşlarının sorunlarına duyarsız kalmayan İMO Gaziantep Şube Başkanı Burkay Güçyetmez’e göreve henüz yeni başlamasına rağmen kısa sürede yaptığı başarılı çalışmalar ve etkinliklerden dolayı takdir ve  teşekkür ettiler.

 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz