Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Gaziantep Polisgücü Selçuklu engelini geçti

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Gaziantep’te organze edilen Açık Alan Erkekler Hokey turnuvasının ikinci gününde Polisgücü, Konya temsilcisi Selçuklu Belediyesini mağlup etti. 5 – 1

Gaziantep Polisgücü Selçuklu engelini geçti
7 Haziran 2021 MyGaziantep

Ligde şampiyonluk hedefleyen iki takım arasında ki erken finalden galip gelen Kırmızı – Beyazlı ekip, ikinci günün ardından liderliğe yükseldi. Mücadelenin ilk periyodu golsüz sone ererken, ikinci çeyrek de Gaziantep Polisgücü Reza Norouzzadeh ve Hakan Akay’ın golleriyle devreyi 2 – 0 önde kapattı. Üçüncü çeyrekte etkili oyununu devam ettiren Kırmızı – Beyazlı ekip, Ali Akın Özkılıç ve Yaghoub Bahramı ile farkı dörde çıkartmasına rağmen Furkan Ataş’ın golüne engel olamadı ve periyotu 5 – 1 önde kapattı. Son çeyrekte ise Gaziantep Polisgücü Behdad Beıranvand ile maçın skorunu belirledi.

Süper Lig Şampiyonluk Kupası Gaziantep’te Kalacak

Maç sonrası sporcuları kutlayan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan adım adım Türkiye şampiyonluğuna doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bir kez daha Türkiye şampiyonu olmak ve kupayı Gaziantep’e hediye etmek istiyoruz. Sporcularımızı ve bu gün maçımızda bizi yalnız bırakmayan Gaziantep Valimiz Sayın Davut Gül’e teşekkür ediyoruz” dedi. 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz