Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Başkan Fadıloğlu, milletvekili adaylarıyla Seyrantepelilerle buluştu

Seyrantepe Mahalle sakinleriyle buluşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Küçük hesaplarla büyük işler yapılmaz. Biz küçük hesapların peşinde koşan bir yönetim anlayışına sahip değiliz. Biz, gücümüzü milletten alıyoruz” dedi.

Başkan Fadıloğlu, milletvekili adaylarıyla Seyrantepelilerle buluştu
6 Mayıs 2023 MyGaziantep

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayları Eyup Özkeçeci, Bünyamin Bozgeyik, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ile birlikte Seyrantepe Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşla bir araya geldi.

KÜÇÜK HESAPLARLA BÜYÜK İŞLER YAPILMAZ

Programda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı:

“21 yıl önce yola çıktığımızdan bugüne her zaman arkamızda durdunuz. Seyrantepe olarak biz sizden razıyız. Allah da sizden razı olsun. Bundan sonraki süreçte de sizlerin desteğiyle yeniden Sayın Cumhurbaşkanımızı ezici bir çoğunlukla inşallah o balkon konuşmasına sizlerle beraber taşıyacağız. 21 yıl önce hayatımızda neler vardı? Bugün nerelere geldik? Evet, son dönemlerde televizyonlarda soğan, patates hesabı yapanları ben bir kenara bırakıyorum. Küçük hesaplarla büyük işler yapılmaz. Allah'a şükür kendi ülkemizde bugün insansız uçağından, kendi içinde gemisini taşıyan gemiden, helikopterinden, tankından, İHA’sından, SİHA’sından bahsedebiliyorsak, evelallah bu iktidar sayesinde olmuştur. Biz küçük hesapların peşinde koşan bir yönetim anlayışına sahip değiliz. Biz gücümüzü milletten alıyoruz. Milletin partisi olan AK Parti sayesinde Allah'a şükür günden güne hayat standardımızı yukarıya çıkarttık. Bugün, Cumhur İttifakı'yla birlikte milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz.”

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Programda konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Eyup Özkeçeci, şu sözleri kullandı 

“14 Mayıs günü yüzyılın seçimi var. Bir taraftan hiçbir projesi olmayan tek projeleri Recep Tayyip Erdoğan gitsin diyen bir grup, bir tarafta da ömrünü Seyrantepelilere, Gaziantep'e, Türkiye’ye adamış olan bir Recep Tayyip Erdoğan var. Bize düşeni 14 Mayıs günü inşallah bu kıymetli Cumhurbaşkanımızı, ömrünü, geleceğini bu ülkeye adamış olan Recep Tayyip Erdoğan'ı, o gece balkona tekrar çıkarttırmak, halkına, dünyaya o mesajı o balkondan tekrar verdirteceğiz inşallah. Çok göreviniz var. Yapacak çok işimiz var. 14 Mayıs, yarın arkadaşlar. Göz açıp kapayıncaya kadar sandık önümüze gelecek. 14 Mayıs günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı inşallah kuvvetli bir kazanımla tekrar yerine oturacağız.”

BÜTÜN HİZMETLERDE HALKIMIZIN KATKISI VAR

Programda konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, şu ifadeleri kaydetti:

“Seyrantepe kararını vermiş. Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı yapmaya, AK Parti'yi daha güçlü bir şekilde iktidar yapmaya kararını vermiş. Allah sizlerden razı olsun. 21 yıllık AK Parti iktidarında Şehitkamil Belediyemizin, Büyükşehir Belediyemizin, Şahinbey Belediyemizin, Gençlik Spor Bakanlığımızın, diğer bakanlıklarımızın yapmış olduğu bütün hizmetlerde halkımızın katkısı var. Allah, sizlerden razı olsun. Şimdi önümüzde 14 Mayıs'ta çok önemli bir seçim var. Bu seçim, diğer seçimlerden çok farklı. Bu seçim, gerçekten diğer seçimlerden çok farklı. Seyrantepe; reisini, AK Parti'sini yalnız bırakır mı? Hayır. 14 Mayıs, bu vatanın bekasının seçimi, Mavi Vatan'ın, İHA'ların, SİHA'ların, TOGG’un itibarını seçimi, Türkiye'nin itibarının seçimi, Recep Tayyip Erdoğan'ın itibarının seçimi. 21 yıllık AK Parti iktidarı döneminde mahallemizin, ülkemizin, şehrimizin ülkemizin kazanımlarını en iyi halkımız biliyor.”

BİZ, SİZLERE GÜVENİYORUZ

Programda konuşan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, şunları söyledi:

“Yüzyılın seçimlerine gidiyoruz. 9 günlük sürede Allah'ın izniyle adaylarımızla birlikte Gaziantep'i karış karış geziyoruz. Bugün de Seyrantepe'de vatandaşlarımızla bir aradayız. Bu bir seçim değil. Asla ve asla bunu böyle görmeyin. Bu, yüzyıl önce ecdadımızın verdiği milli mücadele gibi şimdi de bizim verdiğimiz bir milli mücadeledir. Seyrantepe, bu milli mücadelede; liderini, Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmayacaktır. Biz buna inanıyoruz. Biz, sizlere güveniyoruz. Şunu bilmenizi istiyorum. AK Parti'nin davası, hakkın davasıdır. Recep Tayyip Erdoğan'ın davası, hakkın davasıdır. Hakkın davasında muzaffer, muhakkaktır Allah'ın izniyle.”

 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz