Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Bakan Elvan ile Bakan Gül Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencilerinin mezuniyet heyecanına ortak oldu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) 2021 Mezuniyet Töreni Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Bakan Elvan ile Bakan Gül Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencilerinin mezuniyet heyecanına ortak oldu
26 Haziran 2021 MyGaziantep

HKÜ Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Bakan Gül ile Bakan Elvan’ın yanı sıra Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Hasan Kalyoncu Mütevelli Heyeti Başkanı Cemal Kalyoncu ve mezun öğrenciler katıldı.

Bakan Gül, burada gerçekleştirdiği konuşmada ailelere ve eğitim camiasına teşekkür ederek gençlere iş hayatı ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Gül, Hayatınız boyunca istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın, para kazanırsınız, emin olun, maddi anlamda imkan her türlü gelir ama ondan daha değerli şeyler vardır. Sakın ola insanlık değerini, farklı birtakım değerler, inanmadığınız şeyler için yapmayın, sevmediğiniz mesleği yapmayın, sevmediğiniz patronla, iş hayatıyla bir gün olsun durmayın. Hayatınızı kendi ilkeleriniz ve değerleriniz doğrultusunda yaşayın. Sonunda kazanan siz olursunuz diye konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, mezun öğrencileri tebrik ederek onların yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Elvan, “İlk aşamada karşınıza çıkan fırsatlar çok daha birbiriyle uyumlu olmayabiliyor ama şundan emin olun. Cesaretini kaybetmeyen, gözü pek, hayallerine ulaşmak için yılmadan çalışan ve asla pes etmeyenler, bunun misliyle mükafatını alıyor. Siz yeter ki kendinizi
geliştirmekten vazgeçmeyin.

Teknolojinin hızla geliştiği günümüz koşullarında sadece tek bir alanla sınırlı kalmanın yeterli olmayacağını düşünüyorum. Çok disiplinli bir yaklaşıma sahip olup yeni gelişmeleri sürekli takip etmenizde ve yabancı dilinizi geliştirmeniz de çok büyük katkı sunacaktır. İçinizdeki potansiyeli keşfedin ve asla meraktan geri duymayın. Her biriniz bizim için kıymetlisiniz çünkü sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Her bir gencimizin geleceğe daha iyi hazırlanması için her türlü imkanı seferber ettik. Üniversitelere ciddi yatırımlar yaptık. Teknolojik imkanları arttırdık. Sizler başarılı oldukça bu fiziki yatırımlar daha da değerlenecek. Türkiye'nin sizin azminize ve çalışkanlığınıza ihtiyacı var. Şeklinde konuştu. HKÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Cemal Kalyoncu da mezun olan öğrencileri ve velilerini tebrik ederek, yeni mezunlara iş hayatında başarılar diledi. Konuşmaların ardından Bakanlar Gül ve Elvan, bölüm birincilerine diplomalarını verdi.
Cemal Kalyoncu, günün anısına Gül ve Elvan'a tablo hediye etti.Programın sonunda mezun öğrenciler, kep fırlatarak mezuniyet heyecanını yaşadı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz