Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Alleben Rotary’den tarım işçilerine destek

Birleşmiş Milletler tarafından 2016 yılında kabul edilen 17 amaçtan ilki olan Yoksulluğa Son maddesine Gaziantep Alleben Rotary ve Gaziantep Alleben Rotaract Kulüplerinden destek geldi.

Alleben Rotary’den tarım işçilerine destek
8 Nisan 2021 MyGaziantep

Gaziantep Alleben Rotary Kulübü proje kapsamında  Gaziantep’e Mevsimlik İşçi olarak gelen sayıları yüze yakın aileye çeşitli yardımlarda bulundu.

Dünyada, 800 milyondan fazla insanın temel insani gereksinimlerini karşılamak için savaş veriliyor. Yoksulluğu ortadan kaldırmak, gezegenimizi korumak ve tüm insanların barış ve refah içinde yaşamasını sağlamak için Birleşmiş Milletler tarafından 2016 yılında kabul edilen 17 amaçtan ilki olan Yoksulluğa Son maddesine Gaziantep Alleben Rotary ve Gaziantep Alleben Rotaract Kulüplerinden destek geldi.

Günümüzde insanlığın karşı karşıya olduğu en büyük sorun, yoksulluk. Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir kalkınma Hedeflerinin ilki olan ‘Yoksulluğa Son’ hedefinin amacı ise 2030 yılına kadar yoksulluğu tüm şekilleriyle sona erdirmek. Rotary International bünyesinde faaliyet gösteren Alleben Rotary Kulübü, Gaziantep’e mevsimlik tarım işçisi olarak gelen ve çadırlarda hayatını sürdürmeye çalışan Sakçagözü mevkiindeki sayıları yüze yakın aileye Gaziantep Alleben Rotaract Kulübü, Gaziantep Yardım Vakfı ve Galatasaray Lisesi Mezunu öğrencilerin de destekleriyle kıyafet yardımları gerçekleştirildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz