Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Yöresel lezzetler fuarına yoğun ilgi

Geçtiğimiz hafta kapılarının Gaziantep halkına açan yöresel lezzetler fuarına ilgi yoğun bir şekilde sürüyor.

Yöresel lezzetler fuarına yoğun ilgi
7 Kasım 2017 MyGaziantep

Geçtiğimiz hafta kapılarının Gaziantep halkına açan yöresel lezzetler fuarına ilgi yoğun bir şekilde sürüyor.

Gaziantep kitap Cafe’in yanına kurulan fuara Türkiye’nin birçok ilinden birçok lezzet katıldı. Fuarın içerisinde çeşitli yörelere ait ev yemekleri, adeta o yörelerle özdeşmiş lezzetlerin yanı sıra çocukların eğlenmesi için su havuzları, oyun alanları, deve ve midilli atlar bulunuyor.

Fuara fındık ve fındık ürünleri ile Giresun’dan katılan Hüseyin Şenemli şunları ifade etti : “ biz Giresun’dan katılıyoruz buradaki standımızda fındık ve mamulleri satıyoruz bunlardan fındık ezmesi kavrulmuş fındık çığındık fındık ekmeği satıyoruz.”

Karıldıkları fuarlardan çok iyi geçtiğini söyleyen Şenemli şunları ifade etti: “ buraya gelmeden önce Diyarbakır, batman ve Elazığ da fuarlara katıldık oralarla burayı kıyaslar isek burası muhteşem. Gaziantep halkına buradan teşekkür ediyoruz.”

Fuarın ilgi odaklarından bir tanesinde çocuk eğlence parkuru. Çocuk eğlence parkuru sorumlusu Umut Kıranatlıoğlu Kayseri’den geldiklerini belirterek şunları ifade etti: “ Biz yöresel ürünler fuarı için kayserinden katılıyoruz fuar alanımızda 2 tane havuzumuz var birinde kayıklarımız küçükçocuklarımız eğleniyor. Diğerinde ise wotur wold toplarımızlar çocuklarımız içerisine giriyor gönlünce eğleniyor. Bunun dışında arka tarafta şişme çocuk alanımız vara, akülü arabamız vara, sanal gerçeklik gözlüğümüz var burada Gaziantep halkının ilgisi ile karşılaştık çokta memnunuz 20 gün boyunca buradayız tüm çocuklarımız bekleriz.”  

Fuarın adeta maskotu olan develere hem fotoğraf çektirmek isteyen hem de binmek isteyenler meydana akın ediyor

 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz